Innredning

Konsultasjon hos kunden hvor vi går gjennom rommene i boligen og snakker om hva kunden ønsker, hvilke behov de har, så kommer jeg med mine forslag. Konsultasjonen avsluttes med en oppsummering i form av en rapport som kunden får.

Videre konsultasjon hvor kunden ønsker noe litt mer konkret lager jeg en plansje til kundens ønske og behov med forslag til planløsninger, farger, stoffer, materialer og møbler. Her inkluderer jeg bilder og materialprøver.

For større prosjekter og med mer involvering hvor jeg er med fra start til slutt, arbeider jeg utifra timepris.

 

    Prisliste:

  • En konsultasjonstime: 1 875 ,-

  • Videre konsultasjon, timespris: 625 ,-Reportasje i Boligavisa

9. januar 2019

Etter å ha blitt intervjuet av Tønsbergs Blad om Trender for 2019, kom denne reportasjen i papiravisa.


 

PORTEFØLJE

Dette var en oppgave som ble utdelt på NKH i 2015 hvor jeg skulle innrede et kontor for et eventbyrå. Dette var min konklusjon til byrået som jeg gikk ut ifra:

Morefun! er et eventbyrå som produserer ideer, underholdningsinnslag, tekster, dekor og gjennomføringsmetoder. Det er 10 ansatte i bedriften hvor de har fått nye lokaler som de vil ha innredet slik at det viser bedriftens ansikt. De vil at kundene skal få et innrykk som viser hva de står for og hva de kan tilby. De nye lokalene de skal leie er en villa fra slutten av 1800-tallet i Bergen. Her er det mange muligheter men også en del svakheter ved bygget og dens arkitektur. 


 

Dette var eksamen min fra NKH i 2015 hvor vi skulle innrede en resepsjon og et hotellrom til et hotell i Stavanger. Dette var min konklusjon som jeg gikk ut ifra:

Q2 er et hotell som ligger sentralt i Stavanger hvor det er gåavstand til sentrum. Stavanger er kjent for å hete oljebyen siden Statoil lokaliserte seg i Stavanger, men med årene blir det mindre olje og da er det fler som flytter fra Stavanger siden det ikke er jobb å få. De kjente attraksjonene i Stavanger er å besøke Preikestolen, solastranda, Øvre Holmegate – den fargerike gaten, gamle Stavanger mm. Hvis man kjører et stykke utenfor Stavanger mot kysten så har de mange fine kystlinjer. Disse kystlinjene som kan minne mye om Scottland, og på sommeren er det helt grønt.

Målgruppen til hotellet er turister fra inn- og utland i alderen 30 – 55 år, som ønsker å oppleve Stavangers sjarm og yrende kulturliv. Det blir viktig å skape kontrast til de andre hotellene i områdene og utfordre sansene til målgruppen slik at hotellet vil bli husket. Hotellet vil ha særpreg, vise eksklusivitet i materialer og løsninger.